Alerta sanitària

Cinc noves morts a l'hospital de Sant Camil i ja són 27 des de l'inici de la pandèmia

Redacció Sant Pere de Ribes 03-04-2020 01:31

Baixen el nombre de pacients ingressats al Garraf i augmenten les altes hospitalàries als hospitals del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Cinc noves morts a l'hospital de Sant Camil en les darreres hores eleven a 27 el total de víctimes del coronavirus que han mort a l'hospital de referènia del Garraf. Segons les dades facilitades des del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf, en les darreres 24 hores, no s'ha registrat cap mort a l'hospital comarcal de l'Alt Penedès, on han mort des de l'inici de la pandèmia 11 persones.

Fins aquest divendres al migdia, s'han donat un total 67 altes hospitalàries de pacients infectats pel coronavirus a l'hospital de Sant Camil i 28 al de l'Alt Penedès, una xifra que no deixa d'augmentar en les darreres jornades.

En aquests moments, el nombre de pacients que hi ha ingressats als dos centres amb problemes respiratoris continua baixant i actualment és de 198 persones: 135 a l'hospital de Sant Camil i 63 al de Vilafranca.

242 noves morts a centres sanitaris per coronavirus a Catalunya eleven la xifra de víctimes a 2.335

242 noves morts per coronavirus en les darreres hores a Catalunya eleven la xifra total de víctimes a 2.335, segons ha informat aquest dijous a la nit el Departament de Salut. També ha indicat que s’han confirmat 1.656 positius nous, cosa que apuja el còmput fins als 23.460 des que es va detectar el primer cas. 2.053 persones estan greus. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 3.702 són professionals sanitaris. Aquesta mateixa nit el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies també ha actualitzat la xifra de víctimes a centres geriàtrics, enmig de la confusió sobre si aquestes estan comptabilitzades al nombre global o no. Afers Socials té registrades 511 defuncions en aquest tipus d'equipaments.

Pel que fa a Igualada, Salut confirma un total acumulat de 628 positius de coronavirus SARS-CoV-2. Del nombre total de casos, 154 són professionals sanitaris. 107 persones han mort amb la Covid-19.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 7.849 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb COVID19, 215 de les quals en el brot d’Igualada.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon