Estat d'alarma

Uns veïns de l'Arboç celebren una festa il·legal en una casa particular en ple confinament

Redacció L'Arboç 04-04-2020 06:58

Uns veïns de l'Arboç celebren una festa il·legal en una casa particular en ple confinament. Ajuntament de l'Arboç

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han multat les 10 persones que hi havia a la festa amb sancions d’entre 600€ i 1000€ per haver violat l’estat d’alarma

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

La Policia Local de l'Arboç i els Mossos d’Esquadra han clausurat aquesta passada nit una festa privada amb 10 persones. Aquest divendres a mitjanit, la policia local va rebre l’avís que s’estava fent una festa, concretament al carrer Jardí a tocar de la carretera N-340 que travessa el centre urbà de la població arbocenca. Davant del fet que hi havia diverses persones implicades van demanar el suport dels Mossos d’Esquadra. Es van aixecar deu actes administratives per una festa privada que s’estava fent en un domicili particular de l’Arboç.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han multat les 10 persones que hi havia a la festa amb sancions d’entre 600€ i 1000€ per haver violat l’estat d’alarma. Els agents van clausurar immediata de la festa i ha denunciat doblement als congregats. Això vol dir, que hauran de respondre a denúncies de més de 600€ per infracció a l'Estat d'Alarma d'acord amb el RD 463/2020 i denúncies contra l'ordenança per la convivència i civisme per les molèsties causades als veïns i el propietari o morador de l'habitatge perquè la festa s'ha realitzat al seu domicili. La quantia econòmica que se’ls aplicarà a cada sanció l’haurà de determinar la Generalitat, un cop analitzi la infracció denunciada pels Mossos d’Esquadra.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon