Alerta sanitària

Mor un dels pacients ingressats amb coronavirus a l'hospital comarcal de l'Alt Penedès

Redacció Sant Pere de Ribes 06-04-2020 12:46

Mor un dels pacients ingressats amb coronavirus de l'hospital comarcal de l'Alt Penedès. CSAPG

Més de 130 persones infectades pel covid-19 ja han rebut l'alta hospitalària al Garraf i l'Alt Penedès des de l'inici de la pandèmia

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Un dels pacients greus ingressats amb coronavirus a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès ha mort en les darreres hores i ja són 12 les víctimes de la pandèmia a l'hospital vilafranquí, on feia tres dies que no es produïa cap mort. Segons les dades facilitades des del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf, en la darrera jornada no s'ha registrat cap mort a l'hospital Sant Camil, de Sant Pere de Ribes, on la xifra de víctimes des de l'inici de la pandèmia es manté en 35 persones.

Fins aquest dilluns al migdia, s'han donat un total 93 altes hospitalàries de pacients infectats pel coronavirus a l'hospital de Sant Camil i 39 al de l'Alt Penedès, unes dades que no deixen d'augmentar en les darreres jornades.

En aquests moments, el nombre de pacients que hi ha ingressats als dos centres amb problemes respiratoris i pendents de confirmar la infecció per coronavirus és de 127 a l'hospital de Sant Camil i 60 al de Vilafranca.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon