Fase 1 del desconfinament

Vilanova senyalitza carrers i avingudes per garantir la distància de seguretat entre vianants

Redacció Vilanova i la Geltrú 17-05-2020 12:15

Vilanova senyalitza carrers i avingudes per garantir la distància de seguretat entre vianants. Ajuntament de Vilanova

Els serveis de repartiment ja no podran accedir a la zona exclusiva per a vianants de la rambla

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha senyalitzat en els darrers dies carrers i avingudes del centre urbà per garantir la distància de seguretat entre vianants (MAPA). Vies com l'avinguda de Francesc Macià ha estrenat aquest cap de setmana nova senyalització per garantir els trajectes a peu amb seguretat. La recomanació, en l'actual context del coronavirus, és que aquestes facin mes de 2 metres per poder garantir el pas dels vianants.

Paral·lelament, s'han eliminat cordons d’aparcaments per garantir que les voreres siguin prou amples i es recomana circular preferentment per la dreta deixant una distància de seguretat de 2 metres amb la resta de vianants.

L'Ajuntament ha habilitat una nova zona de càrrega i descàrrega a la rambla Samà i ens els propers dies ha anunciat que es faran més en els carrers perimetrals adjacents els propers dies. En aquest sentit, les zones reservades per a la càrrega i descàrrega dels eixos de vianants s'eliminen i es desplacen cap als carrers perimetrals tot incrementant aquestes zones a dreta i esquerra de la Rambla Principal, entre la rambla Samà i el carrer de la Unió, i potenciant dues zones més als carrers de Tetuan i dels Escolapis, així com la plaça de les Neus i la plaça de les Cols

Això vol dir que els serveis de repartiment ja no podran accedir a la zona exclusiva per a vianants de la rambla i des d'aquest dilluns els carrers del centre urbà són de prioritat invertida:

▶️El límit de velocitat serà de 20km/h

▶️ Vianants i les bicicletes tenen prioritat sobre els cotxes

▶️ Les bicicletes poden circular en tos dos sentits

 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon