Etapa de represa

El cinema Kubrick torna a obrir portes i a recuperar les projeccions a partir del 10 de juliol

Redacció Vilafranca del Penedès 02-07-2020 08:14

El cinema Kubrick torna a obrir portes i a recuperar les projeccions a partir del 10 de juliol. EIX

Maria Olivella, responsable de la sala de referència de l'Alt Penedès, ha explicat que afronten l'estiu amb confiança en la fidelitat del públic local

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El cinema Kubrick torna a obrir portes i a recuperar les projeccions a partir del 10 de juliol. Maria Olivella, responsable de la sala de referència de l'Alt Penedès, ha explicat en una entrevista a Eix Diari que afronten l'estiu amb confiança en la fidelitat del públic local, però amb la incertesa del mig termini i a remolc de la programació de les distribuïdores cinematogràfiques.

Des del 13 de març que van tancar portes com a mesura per prevenir el contagi i expansió de la covid-19, el cinema vilafranquí ha assumit una etapa carregada d’incerteses en un moment que el sector es començava a recuperar. Aquestes últimes setmanes han treballat fort per adaptar-se i tornar amb interessants novetats a la pantalla i per al seu públic, com ara la promoció que té com a objetiu fidelitzar els seus socis a través d'una campanya d'ofertes i avantatges.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon