Pintura

L'artista Miguel Condé crea una campanya per evitar el seu desnonament de Sitges i ja supera els 30.000 euros recaptats

Redacció Sitges 10-07-2020 08:50

L'artista Miguel Condé crea una campanya per evitar el seu desnonament de Sitges i ja supera els 30.000 euros recaptats. EIX

No pot fer front al pagament del lloguer del seu habitatge a Sitges i ha posat en marxa un micromecenatge amb l'objectiu d'arribar als 36.000

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L'artista internacional Miguel Condé ha creat una campanya per evitar el seu desnonament de Sitges i ja supera els 30.000 euros recaptats. El pintor no pot fer front al pagament del lloguer del seu habitatge a Sitges i ha posat en marxa un micromecenatge amb l'objectiu d'arribar als 36.000 euros: “És una situació desesperada, estem amb l'aigua al coll”

Nova York, Madrid, Viena o París han vist les seves pintures exposades. No obstant això, Miguel Condé, establert a Sitges al costat de la seva dona Carola, no pot fer front al pagament del lloguer del seu habitatge. Per sortir de la dificultat econòmica que passa, l'octogenari ha posat en marxa una campanya de micromecenatge en la plataforma GoFundMe amb la qual cobrir les despeses mínimes i poder sortir a flotació: “La meva dona i jo vivim sota la constant amenaça de desnonament de la nostra casa de 45 anys”, ha escrit en el text. “Hem estat sobrevivint gràcies a la generositat i bondat d'uns pocs amics i familiars. Necessitem sostenir-nos fins que puguem tornar a valer-nos per nosaltres mateixos”.

Sense pensió per ser autònom, sense treballar, amb mensualitats sense pagar del lloguer de la seva casa i el seu estudi, sense material artístic per a treballar, i amb factures de l'assegurança mèdica pendents. Aquest és la “situació desesperada” en la qual es troba el matrimoni: "La majoria de les galeries amb les quals he treballat han tancat i he anat perdent a poc a poc els meus ingressos”, explica el propi Condé en la pàgina d'internet. "La meva pròxima exposició en l'horitzó no serà abans de la temporada 2020-2021 després de l'eventual inauguració del nou espai de la Galeria Serge Sorokko a San Francisco. Mentrestant, estem amb l'aigua al coll”.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon