Alerta sanitària

Salut confirma dos nous brots actius de covid-19 a Calafell i Coma-ruga

ACN Calafell 27-07-2020 07:39

La demarcació de Tarragona arriba als 30 brots actius de covid-19 i supera els 200 positius

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns sis nous brots actius de covid-19 a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 30. D'aquests, 23 corresponen al Camp de Tarragona i set a les Terres de l'Ebre, i conjuntament superen els 200 positius. Tots els nous focus que s'han detectat corresponen a l'àmbit familiar. En concret, n'hi ha un a Reus amb tres casos i cinc contactes en seguiment; un a Coma-ruga amb sis casos i quinze contactes; un a Calafell amb quatre casos -un dels quals hospitalitzat- i quatre contactes en seguiment; un entre Tarragona i el Molar (Priorat) amb tres casos i setze contactes; un a Constantí amb tres casos i tres contactes, i un a Amposta amb tres positius i quinze contactes en seguiment.

Pel que fa als brots actius, el de l'hospital de Jesús, a Tortosa, acumula 28 casos positius, un hospitalitzat i quatre defuncions. Per la seva banda, el de Peníscola, que es va originar en una discoteca, suma 19 positius i 40 contactes en seguiment.

41 nous positius a la demarcació

En les darreres 24 hores el Departament de Salut ha confirmat 30 nous positius per covid-19 a la regió sanitària Terres de l'Ebre, i onze a la regió sanitària Camp de Tarragona. Des de l'inici de la pandèmia s'han notificat 3.011 contagis –dels quals 2.494 al Camp de Tarragona i 517 a Terres de l'Ebre.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon