Alerta sanitària

Els Mossos d'Esquadra denuncien una discoteca de Cubelles per incomplir l'ordre de no obertura

Redacció Cubelles 30-07-2020 08:15

Els Mossos d'Esquadra intensifiquen els controls administratius a establiments de restauració i oci . Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra intensifiquen els controls administratius a establiments de restauració i oci en el marc de la normativa de prevenció de la COVID-19

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de la Policia administrativa i de seguretat ciutadana, conjuntament amb policies locals del territori han intensificat a partir del 10 de juliol, els controls principalment a establiments de restauració, bars, restaurants i oci nocturn per a vetllar per l’estricte compliment de la normativa actual vigent sobre mesures de prevenció contra la propagació de la COVID19.

Des que amb l’aprovació de la Resolució SLT/1648720 de 08 de juliol és obligatori per a tothom l’ús de la mascareta en l’espai públic, així com mantenir la distància social de seguretat, mesura que es tradueix principalment en la distància obligatòria entre taules ubicades en terrasses i interiors de bars i restaurants, els mossos conjuntament amb les policies locals, vetllen perquè s’acompleixin, especialment en l’àmbit de la restauració i els serveis públics, focus potencials de transmissió del virus.

Les inspeccions es fan en horari de matí, tarda i nit i amb policies de paisà i uniformats. A dia d’avui ja s’han fet més de 500 inspeccions a la Regió Policial Metropolitana Sud, de les que es tradueix que la majoria dels treballadors dels establiments inspeccionats respecten les normes vigents, tant aquells que desenvolupen la seva tasca atenent directament al públic així com els que ho fan a cuina, recepció i d’altres. Són comptades les vegades que s’ha hagut de denunciar administrativament per incompliment de la norma (6 denúncies per aquests temes i 8 per d’altres no relacionades).

En relació a les discoteques i sales de ball, tenen actualment suspesa provisionalment la seva activitat i no poden obrir. Aquest cap de setmana s’ha comprovat la pràctica totalitat de les discoteques existents en el territori i només una d’elles va incomplir l’ordre de no obertura, la nit del 25 de juliol, motiu pel qual se li va denunciar, a la població de Cubelles. La resta d’establiments de la regió policial metropolitana sud eren tancades.

Aquests controls, iniciats a principis del mes vigent es mantindran fins que canviï l’emergència sanitària actual i/o es donin altres directrius legals d’obligat compliment. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon