Festa Major 2020

El Drac de Vilanova recorre les places més emblemàtiques en la seva festa confinada

Redacció Vilanova i la Geltrú 03-08-2020 09:07

El Drac de Vilanova recorre les places més emblemàtiques en la seva festa confinada. EIX

La colla vilanovina ha fet un vídeo que s'ha viralitzat a les xarxes per recordar la festa major vilanovina i la resta de festes que aquest any no es podran fer

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La festa major de Vilanova i la Geltrú ja ha començat oficialment, tot i que aquest any la majoria d'actes s'han cancel·lat i s'ha remodelat la festa per viure-la confinada i amb totes les mesures de seguretat que exigeix la pandèmia. El Drac de Vilanova és una de les colles que ha donat el tret de sortida a la festa amb un vídeo que s'ha viralitzat a les xarxes i que recorre les places més emblemàtiques de les festes majors més destacades del territori. El Drac de Vilanova ret homenatge a les festes que aquest any no es podran fer, mentre la ciutat comença a endinsar-se en l'ambient festiu més atípic.

L'Ofici de Festa Major i el Vot del Poble es faran a l'església de Sant Antoni Abat, el dia 5 d'agost al matí, l'un darrere l'altre. Per assistir-hi és necessari reservar entrada.

També serà necessari reservar entrada pel Convit a la Festa, el 4 d'agost. Aquest acte es trasllada a l'Auditori Eduard Toldrà, i anirà a càrrec d'un membre del Ball de Gitanes i un del Ball de Pastorets, que enguany celebren aniversaris. "Llegiran un text que fa una mica d'introspecció de la Festa Major" ha explicat la regidora de Cultura, Adelaida Moya, "seguint el fil de l'exposició que hi haurà a La Sala". En aquesta mostra, a partir de l'1 d'agost, es podran veure els elements de les cercaviles, que enguany no sortiran al carrer, així com fotografies i material divers.

La Festa Major tindrà enguany una part sonora. Els morterets d'inici de la Festa es doblaran, i es llançaran des de la plaça de les Neus i des del final de la rambla de la Pau. Les matinades del 5 d'agost, es faran des dels campanars de la ciutat. A més, al llarg de la Rambla hi haurà un sistema de megafonia que permetrà escoltar durant aquets dies diferents melodies de la Festa.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon