Crisi a la indústria

Mahle, amb fàbrica a Vilanova i la Geltrú, vol retallar 7.600 llocs de feina a tot el món

Redacció Vilanova i la Geltrú 16-09-2020 09:26

La multinacional alemanya ha informat avui que la ralentització dels mercats internacionals i la baixa demanda dels clients ha augmentat la necessitat de desfer-se de part de la plantilla

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Mahle, amb fàbrica a Vilanova i la Geltrú, vol retallar 7.600 llocs de feina a tot el món. El fabricant alemany de components per a l'automoció Mahle ha anunciat avui des de Frankfurt que planteja desfer-se de 7.600 treballadors a tot el món, 2.000 d'ells a Alemanya i 1.700 a la resta d'Europa -entre elles, la planta de Vilanova i la Geltrú-, per la baixa demanda automobilística a causa del coronavirus i la necessitat d'adaptar-se a la transformació que travessa el sector.

Mahle ha informat que l'alentiment dels mercats internacionals i la baixa demanda dels clients ha augmentat la necessitat d'actuar de manera significativa. La companyia alemanya, amb seu a Stuttgart, no preveu una recuperació dels mercats automobilístics als nivells anteriors a la crisi fins dins de diversos anys, segons ha comunicat.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon