Curs 2020/21

Pugen a 8 els grups escolars confinats per algun positiu de covid-19 al Penedès i Garraf

Redacció/ ACN Vilanova i la Geltrú 24-09-2020 12:42

Pla mitjà d'alumnes de 4t d'ESO de l'institut Martí i Franquès de Tarragona en filera i amb mascareta durant la presentació al pati el 14 de setembre

En total hi ha 29 alumnes a les tres comarques que han donat positiu en coronavirus, però no ha estat necessari confinar l'aula i els companys en tots els casos

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El nombre de grups escolars confinats per un positiu de covid-19 a les comarques del Garraf i el Penedès és de 8, cinc més dels declarats aquest dilluns, segons les dades actualitzades del Departament d'Educació. En total, als centres educatius del territori s'han detectat 29 casos positius, però no ha estat necessari confinar l'aula i els companys en tots els casos. A Catalunya, els grups confinats són 694, 92 més que els declarats dimecres, i s'han detectat 1.325 casos positius, 202 més que en el darrer balanç. Del total, 1.153 entre l'alumnat, 163 entre docents i personal administratiu i nou entre el personal extern. Pel que fa als confinats, n'hi ha un total de 13.579 (+2.985), 12.471 alumnes, 961 entre docents i personal administratiu i 147 entre el personal extern.

Per comarques, segons les dades actualitzades del Departament d'Educació, al Garraf hi ha tres grups escolars confinats a les escoles Ítaca (2 positius) i Volerany (1 positiu) de Vilanova i a l'institut Manuel de Cabanyes (1 positiu) de la capital de la comarca. A més, hi ha 7 alumnes que han donat positiu en covid-19 a altres centres educatius: Ginesta, Les Roquetes, Maria Ossó, Mediterrània, institut Cubelles i Sant Bonaventura (2).

A l'Alt Penedès, segons les dades actualitzades del Departament d'Educació, hi ha quatre grups escolars confinats, un a l'escola Jacint Verdaguer de La Granada, un cola Pau Casals de Sant Llorenç d'Hortons i dues aules a l'escola Montagut de Vilafranca del Penedès. A tota la comarca hi ha un total de 7 alumnes que han donat positiu.

I al Baix Penedès, només hi ha una aula confinada, a l'institut La Talaia de Calafell, on s'han detectat dos positius, però hi ha vuit alumnes més amb la covid-19 a les escoles Àngel Guimerà del Vendrell, Pompeu Fabra de Cunit, Jacint Verdaguer de Calafell i l'institut Baix Penedès.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon