Dol al Penedès

Mor als 53 anys el regidor de Sant Sadurní en Comú Rafa Berlanga

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 20-11-2020 02:16

Mor als 53 anys el regidor de Sant Sadurní en Comú, Rafa Berlanga. EIX

Aquest divendres s'ha celebrat un pel extraordinari i urgent per decretar 3 dies de dol oficial

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Aquest divendres ha mort el regidor de Sant Sadurní d'Anoia Rafa Berlanga. Regidor des del 2015, actualment era portaveu del grup municipal Sant Sadurní En Comú i estava molt vinculat a la vida associativa de la vila. Berlanga tenia 53 anys i era psicòleg i educació social. Aquesta setmana va patir un problema de salut del qual no se n'ha pogut recuperar.

Aquest divendres el ple de l'Ajuntament de Sant Sadurní ha acordat decretar 3 dies de dol oficial per la mort sobtada del portaveu del grup municipal Sant Sadurní En Comú, Rafa Berlanga.

Durant la sessió, l'alcalde, juntament amb els portaveus, a més de dos representants del grup d'En Comú, han recordat la contribució de Berlanga a l'Ajuntament, on era regidor des de l'any 2015, el seu tarannà dialogant i conciliador, a més del seu activisme i compromís social. El plenari ha traslladat públicament el condol per la seva defunció i el record i estima a la seva família i amics.

Amb aquest acord de tres dies de dol oficial, s'han suspès totes les activitats al municipi fins dimarts vinent i el balcó de l'Ajuntament lluirà un crespó negre en el seu record. El plenari ordinari del mes de novembre, que estava previst per al proper dimarts, es tralladarà a principis de desembre, amb data per determinar.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon