Sentència 1-O

Condemnen a tres anys i mig de presó el jove de Vilafranca acusat de colpejar la policia el primer aniversari de l'1-O

ACN Vilafranca del Penedès 28-11-2020 07:03

Condemnen a tres anys i mig de presó el jove de Vilafranca acusat de colpejar la policia el primer aniversari de l'1-O. TSJC

La sentència considera que Adrian Sas és culpable d'un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat i un de lesions

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L'Audiència de Barcelona ha condemnat Adrian Sas, el jove de Vilafranca del Penedès acusat de colpejar la policia durant els aldarulls del primer aniversari de l'1-O a Barcelona, a tres anys i mig de presó. La sentència el considera responsable d'un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat i lesions. Per contra, l'absol del delicte de desordres públics. El jove també haurà de pagar una indemnització de pràcticament 2.000 euros i una multa de més de 720. Diferents grups de suport ja han mostrat el seu rebuig a la decisió i han anunciat que la recorreran. També han programat una manifestació que es farà el pròxim dilluns als jutjats de Vilafranca de Penedès i que finalitzarà a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del mateix municipi.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon