Protestes

Segona jornada d'aldarulls a Vilanova i la Geltrú amb contenidors cremats i llançaments

Redacció/ ACN Vilanova i la Geltrú 24-02-2021 08:40

Segona jornada d'aldarulls a Vilanova i la Geltrú amb destrosses en aparadors del centre de la ciutat. EIX

Novena jornada de protestes proHasel amb convocatòries en ciutats com Manresa i Valls

Un grup ha fet barricades amb contenidors cremats a la zona propera de la Plaça de les Casernes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Segona jornada d'aldarulls a Vilanova i la Geltrú on, segons han informat els Mossos d'Esquadra, un grup ha fet barricades amb contenidors cremats a la zona propera de la Plaça de les Casernes, propera a la comissaria de la policia catalana. També informen de llançaments d'ampolles i pedres a la línia policial. Els incidents han començat a les vuit del vespre als entorns de la comissaria dels Mossos d'Esquadra i s'han traslladat més tard al centre de la ciutat, amb destrosses amb extintors a alguns aparadors de la rambla i els entorns del Mercat.

Aquest dimarts ja hi va haver incidents a la capital del Garraf. En la novena jornada de mobilitzacions per reclamar l'alliberament del raper Pablo Hasel, s'han convocat mobilitzacions en ciutats com Manresa i Valls. Mentrestant, una convocatòria inicialment prevista a la plaça del Rei de Barcelona no s'ha acabat celebrant.

Aquest dimarts, un grup de persones van trencar vidres de la plaça de les Cols, van fer pintades a entitats bancàries i establiments comercials a la Rambla Principal i van llançar pintura i pedres a la línia policial situada a la caserna de la Guàrdia Civil. Segons els Mossos, també van trencar el vidre d'una ambulància del SEM amb una totxana llançada des d'un balcó.

Aquest dimecres, s'han repetit incidents a la mateixa ciutat. Els Mossos d'Esquadra han desplaçat des de Barcelona efectius de la unitat d'antiavalots cap a Vilanova i la Geltrú.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon