Regulació de l'accés

Denuncien dos motoristes en una pista forestal al Parc del Garraf per incomplir la llei que limita el seu accés a l'espai natural

Redacció Olivella 08-04-2021 04:16

Denuncien dos motoristes en una pista forestal al Parc del Garraf per incomplir la llei que limita el seu accés a l'espai antural. Mossos d'Esquadra

A més, les dues motocicletes no estaven matriculades, no disposaven d’assegurances, ni d’inspecció tècnica de vehicles i els conductors no disposaven de permís per conduir aquest tipus de vehicle

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) i de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud, van denunciar diumenge, 4 d'abril, dos motoristes al Parc del Garraf, al municipi d’Olivella.

Els fets van succeir el mateix dia quan una patrulla de la URMA va observar, durant el seu servei planificat de control d’accés motoritzat al medi natural, dos motoristes en un corriol, a prop d’unes pistes forestal restringides a l’accés motoritzat amb senyals i cadenes al terme municipal d’Olivella.

Un cop els van aturar, els agents van comprovar que les dues motocicletes, tipus enduro, no portaven matrícules i van sol·licitar el recolzament d’una dotació de trànsit.

Les dues motocicletes no estaven matriculades, no disposaven d’assegurances, ni d’inspecció tècnica de vehicles i els conductors no disposaven de permís per conduir aquest tipus de vehicle.

Finalment, les dues persones van ser denunciades penalment per conduir una motocicleta de Cross sense haver obtingut cap permís de conduir i van ser citats per a comparèixer al jutjat de Vilanova i la Geltrú.

Així mateix van ser denunciats per les infraccions administratives i les motocicletes van ser immobilitzades.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon