• 0
  • 29,90 €

Oferta vàlida fins:

Informació de l'oferta

  • TWS Tecnologia, 3D So Envolupant: Altaveus sense fils avançats La tecnologia TWS significa que pot esperar un so envoltant 3D celestial amb dos altaveus connectats mitjançant Bluetooth. Comença a construir el teu sistema de cinema a casa ara! (Experimenta el so estèreo necessita connectar dos altaveus Moosen a el mateix temps.)
  • Construït en Micròfon, Mini Portàtil: Construït en el micròfon de el telèfon i altaveus portàtils d'alta definició creï una millor experiència de trucades de mans lliures. Perfecte per ordinador portàtil, tauleta, iPhone, Android, oficina a casa i equip de treball al costat de la piscina. Exterior ultra ultra portàtil fa que aquests altaveus portàtils sense fils a prova d'aigua siguin perfectes per a diversos esports a l'aire lliure.
  • Aparellament Ràpid, Connexió Estable: La capacitat d'aparellament sense fil portàtil dels altaveus de 40 peus amb bluetooth li permet caminar fàcilment a través de les seves habitacions, piscines i llars més grans, sense crepitar, emetre xiulets ni senyals perdudes. Funcionaran a la perfecció com altaveus sense fils per a televisió, ordinador d'escriptori i telèfon.
  • A punt Ràpid - Dissenyat Per Joc Estès: Sortiu i experimenti la vida amb els altaveus bluetooth de càrrega ràpida que arriben a la màxima potència a les 2 hores, i després bombi les seves melodies favorites de manera fiable durant hores.
  • Qualitat Premium, Garantia de Devolució de Diners: Garantim que el so envoltant de l'altaveu Moosen bluetooth porta la seva experiència auditiva a noves altures, o li tornem els diners, sense preguntes.
 

 

Per utilitzar les funcions de la plataforma de negociació per primera vegada, feu el següent:

1) Encén un altaveu

2) Aparella el dispositiu Bluetooth

3) Després de l'aparellament, encengui un altre altaveu.

4) Mantingui pressionat el botó "Pausa / Reproduir" en l'altaveu connectat durant 1 a 4 segons. Quan escolteu el to, deixi de pressionar i els dos altaveus es connectaran automàticament com TWS.

-Si voleu tornar a utilitzar la funció TWS, aparelli primer els dos altaveus, sentirà un to i el LED blau parpellejant s'estabilitzarà, l'aparellament es completarà, després connecteu-lo a un telèfon mòbil, etc.

 

 

* Cada vegada que compres a través d'alguns enllaços afegits a el text, EIX DIARI rep una comissió.

EIX DIARI RECOMANA

Oferta vàlida fins

  • Dissabte, 6 de març de 2021

Temps restant

Comparteix l'oferta