EIX OFERTES és una eina de promoció multicanal que uneix el mon de la publicitat tradicional en paper amb un modern portal web especialment dissenyat per a dispositius mòbils.

Eix Ofertes és un soci ideal perquè donem a conèixer les ofertes en el diari digital líder al Garraf i el Penedès amb més de 50.000 lectors cada mes. Perquè el portal d’ofertes està integrat amb EIX GUIA, el directori comercial i de serveis amb més de 350 clients que hi confien.

A la difusió en paper i del portal afegim la difusió a les ofertes a les xarxes socials d’Eix Diari i Eix Guia per connectar amb nous clients, cada dia més exigents, informats i connectats.

Formulari de contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

 
 

CONSENTIMENT INFORMAT

Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractades en un fitxer automatitzat de Garraf News Media amb la finalitat d'atendre la present relació. Les dades són confidencials i d'ús exclusiu del Garraf News Media responsable del fitxer. Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les esmentades dades mitjançant escrit dirigit a la direcció anteriorment citada.

En compliment del deure d'informació contemplat a l'article 10 de la vigent llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és Garraf News Media amb domini d'Internet www.eixdiari.cat, inscrit al registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a la següent direcció de correu electrònic info@eixdiari.cat

Contactes

  • ofertes@eixdiari.cat
  • 672 615 856
  • 672 615 852

Horari d'atenció

  • Dilluns a divendres: 9:00h a 18:00h
  • Dissabtes: 10:00h a 15:00h