EIX OFERTES és un modern portal web especialment dissenyat per a dispositius mòbils.

Eix Ofertes és un soci ideal perquè donem a conèixer les ofertes en el diari digital líder del Gran Penedès amb més de 120.000 lectors cada mes certifificats per OJD Interactiva. Perquè el portal d’ofertes està integrat amb EIX GUIA, el directori comercial i de serveis amb més de 350 clients que hi confien.

A la difusió en paper i del portal afegim la difusió a les ofertes a les xarxes socials d’Eix Diari i Eix Guia per connectar amb nous clients, cada dia més exigents, informats i connectats.

Formulari de contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

 
 

CONSENTIMENT INFORMAT

Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractades en un fitxer automatitzat de Garraf News Media amb la finalitat d'atendre la present relació. Les dades són confidencials i d'ús exclusiu del Garraf News Media responsable del fitxer. Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les esmentades dades mitjançant escrit dirigit a la direcció anteriorment citada.

En compliment del deure d'informació contemplat a l'article 10 de la vigent llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és Garraf News Media amb domini d'Internet www.eixdiari.cat, inscrit al registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a la següent direcció de correu electrònic info@eixdiari.cat

Contactes

  • ofertes@eixdiari.cat
  • 672 615 856
  • 672 615 852

Horari d'atenció

  • Dilluns a divendres: 9:00h a 18:00h
  • Dissabtes: 10:00h a 15:00h