• 23,00 €
  • 22,00
  • 4% dte

Temporitzador fins a 10 Hores. Funció aromateràpia. Ultrasilenciós.

Oferta vàlida fins:

Informació de l'oferta

  • Humidificador ultrasònic que ajuda a reduir la sequedat ambiental. Apte per a grans estances. Extremadament silenciós gràcies a la seva tecnologia ultrasònica.
  • És també un magnífic difusor d'aromes que t'ajudarà a mantenir un magnífic olor i ambient a casa teva.
  • Compta amb un gran dipòsit de 300 ml de capacitat. Gràcies a la seva funció d'aromateràpia podràs combatre nombrosos problemes de salut i reduir els seus símptomes.
  • Temporitzador de fins a 10 hores. Elegant disseny en color fusta que s'adapta a qualsevol estada.
  • 7 colors led amb control manual i automàtic. Cada color és ajustable de brillant a tènue.

 

 

 

Cecotec Pure Aroma 300 Yin. Humidificador …
 
(2814)
22,00 € No Amazon Prime
Veure altres productes
Última actualizació: 2020-12-31 // Font: Amazon Affiliates

 

Humidificador Pure Aroma 300 Yin

El humidificador Pure Aroma 300 Yin compta amb temporitzador programable de fins a 6 hores, el seu ús és més segur, permetent deixar-lo encès amb total tranquil·litat a l'apagar-se automàticament en el moment programat. És una característica ideal per al seu ús en estades d'ús infantil.

Permet reduir la sequedat ambiental com utilitzar la seva funcionalitat de difusor d'aromes. Gràcies a la potència de les seves ultrasons, permet humidificar tot tipus d'estades sense dificultat. És perfecte per a dormitoris, despatxos o sales de massatge. Ideal per a grans estances.

 

Redueix la sequedat ambiental

Disminueix la sequedat ambiental gràcies al seu cabal de vapor fred i continu. S'evapora l'aigua perquè el vapor passi a formar part de l'aire de l'estada, millorant la humitat i l'aire que es respira.

 

Funció difusor d'aromes

Funciona com difusor d'aromes per ajudar a mantenir un magnífic olor a les estades de la teva llar. Podràs eliminar ràpidament les olors no desitjats, creant un perfecte ambient on sentir-te a gust i millorar la qualitat de vida.

A més, aquest humidificador emet una boira suau que propaga de forma ràpida i eficaç l'aroma utilitzat, pel que el seu ús és adequat per a tractaments amb aromateràpia . Amb Pure Aroma 300 Yang les fragàncies envaeixen tots els racons de l'estada.

 

* Cada vegada que compres a través d'alguns enllaços afegits a el text, EIX DIARI rep una comissió.

EIX DIARI RECOMANA

Oferta vàlida fins

  • Diumenge, 31 de gener de 2021

Temps restant

Comparteix l'oferta