• 0
  • 11,40 €

Iva inclòs

Oferta vàlida fins:

Informació de l'oferta

Des d'uns gegants fets a casa i estrenats a la Xina fins a uns nans ancorats en el Romanticisme, passant per solemnes àligues, esbojarrades figures de carnaval, estimats veïns convertits en capgrossos i elements màgics que només es deixen veure per les festes de Nadal. 50 figures molt diverses, peculiars i algunes, fins i tot estrambòtiques.

 

 

Contraportada

Des d'uns gegants fets a casa i estrenats a la Xina fins a uns nans ancorats en el Romanticisme, passant per solemnes àligues, esbojarrades figures de carnaval, estimats veïns convertits en capgrossos i elements màgics que només es deixen veure per les festes de Nadal. 50 figures molt diverses, peculiars i algunes, fins i tot estrambòtiques. BARCELONA Àliga de Vilafranca del Penedès Gegants del Carnaval de Manresa Dracs Infantils de Molins de Rei Capgrossos de Sant Climent de Llobregat Àliga de la Ciutat de Barcelona Gegantona Crespinella de Barcelona Capgròs Folk d’Adifolk Lleó de Bellvís de l’Hospitalet de Llobregat Nans de La Bauma dels Encantats, de Berga Gegantó tocat del bolet de Montmajor Mula Guita de la Geltrú, de Vilanova i la Geltrú Gegants Oriental i Occidental de Comediants, de Canet de Mar Àliga de Mataró Mulassa de Mataró Nans de Castellterçol Porthus de Tona Mulassa de Castellbisbal Gegant Boig i Esparriot de Llinars del Vallès Gegantó Bastoner de Vallgorguina TARRAGONA Gegantó Drapet de Botarell Nans del Cos de Bombers de Reus Mulassa de Salou Lleó de Tarragona GIRONA Capgrossos de Begur Geganta Rigoberta de La Bisbal d’Empordà Capgrossos Músics de Cobla de Cassà de la Selva Esquivamosques de Girona Tió i Soca, Estella i Estellicot de Ripoll LLEIDA Constantí de Torà Home dels Nassos de Lleida Àliga de Solsona Àliga d’Agramunt Nans de Tàrrega

Biografía del autor

Juanolo: Va néixer a Vilanova i la Geltrú al 1970. És il·lustrador i autor de nombrosos llibres i contes infantils, àlbums il·lustrats i diversos projectes digitals.
 

* Cada vegada que compres a través d'alguns enllaços afegits a el text, EIX DIARI rep una comissió. 

 

EIX DIARI RECOMANA

Oferta vàlida fins

  • Dimecres, 30 de juny de 2021

Temps restant

Comparteix l'oferta