Condicions de Contractació

1.- Aquestes condicions generals de contractació s’apliquen a totes les compres fetes a través del portal www.eixdiari.cat, titularitat de Garraf News Media SL (GNM), amb NIF B64053770 i adreça electrònica dadespersonals@eixdiari.cat, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona (Tom 38438, Foli 0079, Full 326455, Inscripció 1ª).


2.- Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos a l’adreça electrònica botiga@eixdiari.cat o a l'adreça postal carrer Dr. Zamenhof 36, bústia 297.


3.- Preus: els preus que s’indiquen són amb IVA inclòs.


4.- Aquestes condicions generals de contractació tenen per objecte descriure i informar l’usuari de les condicions que s'apliquen a les compres fetes online a través del portal www.eixdiari.cat dels productes que en cada moment s’ofereixen. Aquestes condicions es complementen amb la informació que es fa constar a l’avís legal del portal i amb la que consti per a cada producte en particular.

L’usuari manifesta que coneix i accepta aquestes condicions pel sol fet de validar la comanda en la modalitat de comerç electrònic (llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, LSSI) de qualsevol dels productes que Garraf News Media SL directament o mitjançant accions concertades amb altres empreses (que en cada cas s’identificaran correctament) ofereixi a través de la web www.eixdiari.cat. Aquestes condicions podran ser modificades en qualsevol moment per GNM segons les condicions particulars que en cada cas es puguin establir, però immediatament es publicaran de manera que puguin ser conegudes sempre prèviament per l’usuari.

Una vegada feta la compra i en el termini més breu possible, sempre abans que passin 24 hores des de l'execució de la compra, el servei d'atenció al client de GNM remetrà per e-mail un comprovant de la compra. Si l’usuari no està d'acord amb les dades consignades en aquesta confirmació, podrà sol·licitar la modificació o l'anul·lació del contracte.


5.- La contractació es fa en llengua catalana. En determinats casos es podrà utilitzar una altra llengua, amb la prèvia acceptació expressa per part de GNM Per aquest motiu, per regla general, les comunicacions amb els usuaris es faran en català.


6.- Determinats productes que s’ofereixen a través d’aquest portal tenen continguts editorials, d’informació, d’opinió o de ficció i són editats o produïts per tercers. GNM no es fa responsable dels continguts respecte d'aquests productes.


7.- En cas que es produís algun error en la informació que se subministra per identificar el producte, GNM intentarà resoldre-ho. Si la informació facilitada no es correspon amb les característiques del producte, el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva. En el cas d’usuaris que resideixin a l’estranger, GNM no es fa responsable de les condicions d’importació que estiguin vigents en el lloc de residència. Els preus i les ofertes que consten en el portal són vigents únicament per a la compra en la modalitat de comerç electrònic a través de www.eixdiari.cat.


8.- Compromisos dels usuaris. Els usuaris es comprometen a complir aquestes condicions generals i les que constin en el seu cas en l’avís legal d’aquest portal, aplicant la bona fe en la contractació. L'usuari es compromet a proporcionar informació veraç. En el cas de menors, els pares, tutors o representants legals hauran de donar el seu consentiment exprés. Tenint en compte que GNM no pot comprovar la veracitat de les dades que proporcioni l'usuari, es reserva el dret d’atendre les comandes després d'haver-ne comprovat les dades quan així ho decideixi discrecionalment, sense que això suposi cap acceptació de veracitat de les que no comprovi.

En especial l'usuari s’obliga a:
  • a) Proporcionar informació veraç i mantenir-la actualitzada.
  • b) Possibilitar el lliurament de la comanda. A aquests efectes proporcionarà dades d’una adreça certa i amb disponibilitat de recepció de la tramesa en horari comercial. Si no és així, GNM no es responsabilitza de retards en el lliurament de comandes.

9.- El client seleccionarà els productes que vulgui adquirir i els afegirà al cistell de compra. En tot moment tindrà informació del procés de compra. La validació de la compra suposa l’acceptació d’aquestes condicions generals i constitueix una prova de coneixement i conformitat per part del client.


10.- Tramesa dels productes adquirits.

La tramesa dels productes es fa per correu ordinari. Els productes seran lliurats en un termini d’entre 5 i 7 dies per a domicilis dins l'estat espanyol. L’enviament a l’estat espanyol és gratuït. Els residents de fora d'aquest territori que vulguin adquirir aquest producte hauran de contactar amb el servei d’atenció al client, enviant un correu electrònic a botiga@eixdiari.cat.


11.- L’adquisició dels productes oferts a través de www.eixdiari.cat estarà subjecta a la disponibilitat d’existències.


12.- Tots els terminis establerts en aquestes condicions es refereixen a dies hàbils.


13.- El pagament de les compres a www.eixdiari.cat es pot fer mitjançant targeta de crèdit Visa o MasterCard.

El pagament amb targeta de crèdit es fa a través del servidor de l’entitat bancària, que garanteix la seguretat del client gràcies al protocol basat en l’estàndard SSL, que fa que les dades viatgin encriptades per la xarxa i ningú no pugui interceptar-les ni utilitzar-les de manera fraudulenta. Les dades de la targeta de crèdit es transmeten protegides directament al banc i aquesta informació mai no arriba a cap altre destinatari.

En cas de denegació del pagament, la comanda es cancel·larà i se n’informarà l’usuari via online. En cas de pagaments amb targetes emeses en un altre país diferent d’Espanya, el banc emissor haurà d’estar acollit al Protocol de Seguretat de Comerç Electrònic Segur (CES).


14.- Dret de desistiment. L’usuari pot desistir de la compra en el termini de 14 dies hàbils des de la recepció de la comanda per part de GNM. En aquest cas contactarà per e-mail (botiga@eixdiari.cat) amb GNM, que tramitarà la devolució.

Es pot exercir el dret de desistiment si es produeix alguna de les següents situacions:
  • Mal estat del producte.
  • Mala impressió del producte.

15.- Reemborsament dels imports pagats. El reemborsament es farà a través del mitjà de pagament que va utilitzar en la compra. Qualsevol reemborsament es farà un cop comprovat i validat l’estat del producte retornat, l'embalatge i els accessoris a la seu de GNM. El reemborsament es farà en el termini màxim de 30 dies.


16.- Legislació i jurisdicció aplicables. Les operacions fetes a través de www.eixdiari.cat se subjecten a la legislació d’aplicació a Catalunya. En cas de conflicte en la interpretació o aplicació d’aquestes condicions, la via jurisdiccional és als jutjats i tribunals que estableixi la normativa aplicable en matèria de consumidors finals (lloc del domicili del comprador). En cas de venda fora d’Espanya o no feta pel consumidor final, les parts se sotmeten expressament a la jurisdicció dels jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.


17.- Dades personals de l’usuari. Les dades facilitades pels usuaris s’inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal i s’utilitzaran únicament per poder tramitar la comanda. En qualsevol moment l’usuari podrà exercir els drets d’accés, d’oposició, de rectificació i de cancel·lació previstos a la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, enviant un correu electrònic a l’adreça dadespersonals@eixdiari.cat, o enviant una carta a l'adreça de GNM que consta al principi d'aquestes condicions.


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local