Eleccions municipals 2023

Carlos Remacha serà novament l'alcaldable del PP a Vilanova i la Geltrú

Remacha: “El PP ha de ser decisiu a Vilanova per poder canviar el govern de l'exCUP, ERC i Junts que tenen la ciutat més bruta que mai, amb més impostos i sense escoltar als vilanovins”

Carlos Remacha serà novament l'alcaldable del PP a Vilanova i la Geltrú. PP

Carlos Remacha serà novament l'alcaldable del PP a Vilanova i la Geltrú. PP

El Partit Popular de Vilanova i la Geltrú ha reelegit per unanimitat a Carlos Remacha com a president de la junta local qui ha manifestat que “hem de recuperar la representació municipal i obtenir els millors resultats perquè només amb un PP decisiu a Vilanova podrem canviar el govern de la CUP, ERC i Junts que tenen la ciutat amb els impostos més alts, brutícia continua, amb inseguretat i sense la gestió adequada dels problemes dels vilanovins”.

Remacha, que ha estat acompanyat pel secretari general del PPC, Santi Rodríguez i el vicesecretari d’ Organització del PP de Barcelona, Agustín Parra, s'ha mostrat molt agraït pel suport rebut i el compromís que han adquirit els membres de la nova junta: “continuarem treballant a fons amb l’objectiu de poder treure uns bons resultats a les eleccions municipals de 2023 i explicant el nostre projecte a tots el habitants de Vilanova que estarà centrat en la neteja dels carrers, la seguretat, la mobilitat, les necessitats dels comerciants, i afavorir les iniciatives dels emprenedors a la ciutat, entre d’altres”.

Remacha té una llarga trajectòria dins del partit on es va iniciar a la secció juvenil, les Noves Generacions, i experiència com a regidor. El reelegit president local ha advertit que “el PP és l'única alternativa de centre dreta al govern separatista de Vilanova, un govern que es va unir per la independència i fa temps a donat l’esquena als problemes reals de la ciutat, el que ens importa, els vilanovins s’han adonat”. 

Tanmateix Remacha ha explicat que ha configurat un equip amb “voluntat integradora”, que queda obert a qui vulgui integrar-se, perquè “tothom qui vulgui treballar té cabuda al PP, i ara més que mai hem de treballar i aconseguir representació municipal per canviar la deriva que aquest govern municipal està portant a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, que es mereix molt més del que té”.

Per la seva part Agustín Parra ha destacat que Remacha "és un excel·lent polític, amb vocació de servei, amb experiència de gestió i que coneix a la perfecció els problemes de la ciutat de Vilanova i la Geltrú”. 

Finalment el secretari general a Catalunya, Santi Rodríguez, va afegir que "Carlos Remacha és un actiu amb una llarga trajectòria en el partit, que ha estat capaç d'unir joventut i experiència i que amb el seu equip estarà a peu del carrer escoltant als veïns”. “Remacha te experiència com a regidor i estic convençut que ho tornarà a ser”. Finalment ha afegit que “cal sortir a recuperar el vot perdut i tornar a convèncer a la gent que sabem gestionar i que som la millor opció”.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!