GARRAF TALLERS

10 ANYS D'UN PROJECTE INTERGENERACIONAL

es programen diversos actes amb motiu de l'aniversari

consell comarcal del garraf 08-04-2005 10:54 Lectures 508

Arxivat a:

El passat dia 1 d’abril, a la seu del Consell Comarcal del Garraf es va presentar el programa de celebració de 10 ANYS DE GARRAF TALLERS, l’herència dels grans.
Un projecte intergeneracional comarcal que planteja un conjunt de 23 tallers que s’ofereixen a les escoles, i centres educatius, culturals i de lleure, amb la voluntat de conservar unes tradicions i uns coneixements que tenen les persones grans.
El contacte entre joves i grans a través d’uns tallers té com objectiu fomentar la convivència i la comunicació entre generacions i la descoberta dels valors dels grans en relació als joves i dels joves en relació als grans, per tal de propiciar la cohesió social.
En el marc d’aquesta celebració s’han organitzat un conjunt d’activitats en els diferents municipis de la comarca, que s’han dividit en tres blocs:
De reflexió teòrica, de tallers i d’activitats lúdiques.

La propera activitat tindrà lloc el dia 14 d'abril, a les sis de la tarda, a la Masia d'en Cabanyes, i consistirà en una xerrada a càrrec de la pedagoga MARTA MATA I GARRIGA, amb representants del Centre de Recursos, del Moviment de Renovació Pedagògica i de diversos talleristes.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No