VNG

Bernat Valls, nou diputat d'ERC al Parlament

La marxa de Xavier Vendrell dedicar-se de ple a la campanya farà que Valls hagi d'ocupar el seu escó.

VD 26-04-2010 22:03 Lectures 717

El diputat d'Esquerra, Xavier Vendrell, renunciarà a la seva acta al Parlament i no repetirà en les llistes del partit després de tres legislatures. El seu anunci farà que el vilanoví Bernat Valls torni a la primera línia de la política ocupant l'escó de Vendrell al Parlament, si és que hi renuncia també.

El portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya, Ignasi Llorente, ha confirmat avui que Xavier Vendrell renunciarà en breu al seu acta de diputat al Parlament per dedicar-se al cent per cent a la campanya electoral. I el seu substitut serà Bernat Valls, que havia estat regidor de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú com a responsable del departament de Promoció Econòmica i que actualment és cap de l’oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació de Barcelona.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres