Europe for Citizens

Canyelles s'agermana amb el municipi italià de Castelvecchio Subequo

S'emmarca dins el projecte europeu de promoció de les petites comunitats i participació en les polítiques europees

Redacció Canyelles 08-04-2014 10:24 Lectures 1008

Arxivat a:

Ajuntament de Canyelles. Canyelles s'agermana amb el municipi italià de Castelvecchio Subequo

Ajuntament de Canyelles. Canyelles s'agermana amb el municipi italià de Castelvecchio Subequo

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, i Andrea Padovani, tinent d’alcalde de Castelvecchio Subequo, van presidir divendres la cerimònia oficial dels actes d’inici de l'Agermanament d'ambdós ajuntaments. L'acte s'emmarca dins el projecte Europeu, entre els ajuntaments de Canyelles i Castelvecchio Subequo, que té per finalitat promoure la participació dels ciutadans d'aquests dos municipis en la construcció d'Europa, per mitjà de la valoració de les diferents cultures europees, per lluitar contra la crisi econòmica. L'esmentat projecte forma part del programa europeu "Europe for Citizens" que afavoreix les connexions establertes, a nivell local, entre ajuntaments agermanats per fomentar l'intercanvi i la cooperació.

Precisament, el moment més simbòlic i emotiu de la cerimònia es va produir en el moment de la signatura per part de les entitats i centres del municipi que van ratificar la seva voluntat de participació. I en el dia d’avui el moment àlgid ha estat durant l’intercanvi que han fent els representants de cada municipi de la placa commemorativa del compromís que han adquirit mútuament.  

En la reunió prèvia de feina entre els dos comitès d’Agermanament s’ha pactat el calendari de les properes activitats comuns entre els Ajuntaments.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No