Sessió plenària

Juan Luis Ruíz: "el PSC obre una nova etapa i no s'entendria una candidatura amb Joan Ignasi Elena"

Abigail Garrido: el govern està prenent decisions que responen als seus interessos i no als del municipi

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-11-2014 9:50 Lectures 2736
EIX. Juan Luis Ruíz i Abigail Garrido

EIX. Juan Luis Ruíz i Abigail Garrido

Aquesta setmana parlem amb els líders de l’oposició de Vilanova i la Geltrú i de Sant Pere de Ribes, Juan Luís Ruíz i Abigail Garrido. Els dos alcaldables socialistes expliquen com veuen aquests últims mesos del mandat en els seus respectius municipis i com es preparen per intentar recuperar les alcaldies que han perdut en aquesta legislatura. La situació del partit dels socialistes a nivell nacional i l’aparició de noves formacions d’esquerres són altres dels temes que tractem amb els dos alcaldables, que s’estrenen en posició.

Després del trencament de Joan Ignasi Elena amb el partit socialista al Parlament, el PSC de Vilanova ha hagut de fer front a un nou panorama a nivell local. Juan Luís Ruíz ha estat escollit candidat a l’alcaldia després d’unes primàries. Ruíz entén que el fet que Joan Ignasi Elena continuï al grup municipal de Vilanova pot ser extrany, però defensa que comparteix el projecte del partit a nivell local. Tot i això, assegura que no s'entendria una candidatura a les properes eleccions municipals que inclogués el nom de l'exalcalde.

Per la seva part, Abigail Garrido s'ha mostrat molt crítica amb la gestió que s’està duent a terme des del govern local, que torna a està en minoria després de la marxa de la regidora Maribel Lucas. Garrido creu que aquest cessament té més a veure amb els problemes interns del pacte de govern que no pas amb un procés de selecció de personal i acusa el govern de perseguir únicament els seus interessos, no els del municipi.

 

Juan Luis Ruíz Abigail Garrido

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No