Sessió plenària

Blanca Albà i Montse Santafe, al Sessió Plenària

L'economat social de Vilanova i l'acció del govern local de Canyelles són dos dels temes centrals del programa d'aquesta setmana

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-12-2014 18:04 Lectures 4830
EIX. Blanca Albà i Montse Santafe, al Sessió Plenària

EIX. Blanca Albà i Montse Santafe, al Sessió Plenària

Aquesta setmana entrevistem la regidora de Serveis Socials i Esports de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà. Amb ella coneixerem al detall el projecte de l’economat social de Vilanova i la Geltrú i també parlarem de l’actualitat en l’àmbit de l’esport, especialment sobre les obres del nou pavelló esportiu i del futur del parc del Garraf.

Després marxem cap a Canyelles de mans de la regidora d’Iniciativa per Catalunya, Montse Santafé, amb la que parlem de com veu el seu grup municipal l’acció del govern local i quines creu que són les prioritats del municipi en aquesta recta final del mandat.
 


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament