Sessió plenària

Gerard Figueras i Bàrbara Scuderi, al Sessió Plenària

Figueras destaca l'augment de llicències d'obertura d'establiments i de la recaptació de la taxa turística al 2014 i Scuderi proposa una candidatura unitària d'esquerres a Sant Pere de Ribes per a les municipals

EIX. Gerard Figueras i Bàrbara Scuderi

EIX. Gerard Figueras i Bàrbara Scuderi

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Avui entrevistem el regidor de Promoció Econòmica de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, que explica les claus en matèria de turisme, comerç i foment de l’ocupació en aquesta recta final del mandat. Amb ell també analitzem com ha evolucionat la fira de novembre en els últims anys i quina valoracions han fet des del consistori arran de l’informe d’impacte econòmic de la mostra multisectorial. Figueras dóna algunes dades sobre l'activitat econòmica a la ciutat com ara l'increment de recaptació de la taxa turística, cosa que indica un augment de les pernoctacions en establiments turístics, i el creixement de llicències d'obertura d'establiments.

Després parlem amb la regidora d’Iniciativa per Catalunya de Sant Pere de Ribes, Bàrbara Scuderi. Tot i que no forma part de l’equip de govern del municipi, el seu vot és clau per poder impulsar les accions del govern, entre elles, el proper pressupost municipal. Amb ella analitzem del document econòmic, la sortida de la regidora Maribel Lucas del govern local i els preparatius d'una candidatura unitària d'esquerres per a les properes eleccions municipals.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local