Sessió plenària

Juani Navarrete i Daniel Vidal, al Sessió Plenària

El futur polític de la regidora no adscrita de l'Ajuntament de Cubelles i el pacte de govern de CiU i PP a Canyelles han centrat el programa

Redacció Cubelles 21-01-2015 18:33 Lectures 2873

Arxivat a:

EIX. Juani Navarrete i Daniel Vidal, al Sessió Plenària

EIX. Juani Navarrete i Daniel Vidal, al Sessió Plenària

Aquesta setmana entrevistem la regidora no adscrita de l’Ajuntament de Cubelles, Juani Navarrete. La regidora de Cubelles fa un balanç d’un mandat molt agitat a l’Ajuntament de Cubelles i ens explica quines són les seves intencions de cara a la propera cita amb les urnes.

Després ens traslladem a Canyelles i parlem amb el regidor de Medi ambient del municipi, Daniel Vidal. amb el regidor del PP analitzem les principals accions que s’han dut a terme aquest mandat des de la seva regidoria i quins són els reptes pendents del municipi a mig termini en medi ambient.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament