Sessió plenària

Raimon Ràfols i Francis Álvarez, al Sessió plenària

L'Eixample Nord i l'afer de l'Institut Municipal d'Educació i Treball de Vilanova i la Geltrú centren les entrevistes

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-02-2015 18:09 Lectures 3680
EIX. Raimon Ràfols i Francis Álvarez, al Sessió plenària

EIX. Raimon Ràfols i Francis Álvarez, al Sessió plenària

Aquesta setmana entrevistem al Sessió Plenària al regidor de la CUP a Vilanova i la Geltrú, Raimon Ràfols i al regidor no adscrit de Vilanova, Francis Álvarez. Amb els dos analitzem la situació de l’Eixample Nord, una planificació que ha quedat aparcada per discrepàncies entre els grups municipals, però també amb la Generalitat. També parlem de l’Institut municipal d’Educació i Treball de la ciutat i de les presumptes contractacions irregulars que ha denunciat la cup en els darrers dies. Francisc Álvarez també anuncia la seva intenció de liderar un nou projecte polític, que ens els propers dies desvetllarà.

Raimon Ràfols Francis Álvarez

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament