Sessió plenària

Miquel Ángel Gargallo i Rosa Huguet, al Sessió Plenària

Els pressupostos municipals i les inversions dels últims mesos del mandat han marcat les dues entrevistes

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-02-2015 18:02 Lectures 2991
EIX. Miquel Ángel Gargallo i Rosa Huguet, al Sessió Plenària

EIX. Miquel Ángel Gargallo i Rosa Huguet, al Sessió Plenària

Aquest setmana parlem amb el regidor d’Hisenda de Vilanova i la Geltrú, Miquel Angel Gargallo, i amb l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet.
El govern de Vilanova està treballant des de fa algunes setmanes en l’elaboració del pressupost municipal. L’esborrany va ser presentat fa uns dies al consell municipal d'associacions de veïns i es va explicar que es tracta d’una proposta, que mantindrà la sensibilitat per l'àrea de serveis socials i augmentarà el capítol de personal gràcies a les subvencions per plans d'ocupació. Amb Gargalló parlarem també de les opcions que té el govern de tirar endavant la proposta econòmica i si es plantegen prorrogar els pressupostos.

Per la seva part, el govern de Canyelles ja ha aprovat el seu pressupost municipal i amb l’alcaldessa Rosa Huguet coneixem els detalls del document i quines seran les claus de la recta final del mandat. També parlem d’educació i de la fita aconseguida la setmana passada, quan la Generalitat va autoritzar un nou curs de secundària a l’institut del municipi.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No