Sessió plenària

Tomàs Carandell i Pere Lleó, al Sessió Plenària

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-03-2015 16:19 Lectures 3237
EIX. Tomàs Carandell i Pere Lleó, al Sessió Plenària

EIX. Tomàs Carandell i Pere Lleó, al Sessió Plenària

El govern deSant Pere de Ribes tenia previst aprovar el pressupost municipal de 2015 la passada setmana, però finalment els ajustos pressupostaris que s’han hagut de fer al document van obligar a retirar la proposta del ple. Aquests dies ja es treballa per poder aprovar el pressupost en una sessió extraordinària la propera setmana. Aquesta setmana, el regidor Tomàs Carandell, ens explica les novetats previstes en aquest document en relació als serveis socials.

Amb ell també parlarem de les mesures contra la pobresa energètica que començarà a aplicar l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, de les bonificacions en les ordenandes i de la posada en marxa del consell municipal social, entre d’altres temes.

Després parlem de Cubelles amb el regidor d’Obres, Serveis i Medi Ambient, Pere Lleó. El municipi ha estrenat fa uns dies la  remodelació integral del parc infantil del passeig Vlanova. han estat dos mesos d’obres per reformular l’espai, d’acord també amb el pla d’accessibilitat de Cubelles.

En l’àmbit del Medi ambient, parlem amb el regidor de la presència de senglar a la desembocadura del riu Foix i de la gestió que els agents rurals estan fent d’aquest tema.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No