Sessió plenària

Marc Font i Lídia Pàmies, al Sessió Plenària

El pressupost municipal de Vilanova i la planificació urbanística de Cubelles centren aquesta setmana el programa

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-03-2015 17:54 Lectures 2644
EIX. El pressupost municipal de Vilanova i la planificació urbanística de Cubelles centren aquesta setmana el programa

EIX. El pressupost municipal de Vilanova i la planificació urbanística de Cubelles centren aquesta setmana el programa

Aquesta setmana hem començat parlant del pressupost municipal de Vilanova i la Geltrú amb el portaveu de la Candidatura d'UnitatPopular, Marc Font. La seva ha estat la única formació que ha votat en contra de la proposta econòmica del govern de Convergència i Unió, que ha tirat endavant gràcies a l’abstenció del PSC, ICV i PP.

En el darrer ple municipal, Font argumentava el vot contrari del seu grup amb el fet que el deute de l'Ajuntament segueix sent molt alt, que el retorn de capital és molt elevat i que el 2016 s’hauran de tornar 6 milions d'euros d’interessos.

Després ens traslladem a Cubelles per parlar d’urbanisme amb la regidora Lídia Pàmies. El govern de Cubelles no ha pogut tirar endavant aquest mandat les revisions del pla general que s’havia proposat, i els assumptes de planejament continuen sent un de les assignatures pendents del municipi.

Amb la regidora de Cubelles coneixem de primera mà quines han de ser les prioritats del municipi en l’àmbit de la planificació urbanística a mig termini.

comencem

 


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament