Sessió plenària

Abigail Garrido i Blanca Albà, al Sessió Plenària

El pressupost municipal de Sant Pere de Ribes i el projecte de l'Economat de Vilanova centren el programa d'aquesta setmana

Redacció Vilanova i la Geltrú 16-03-2015 21:45 Lectures 3125
EIX. Abigail Garrido i Blanca Albà, al Sessió Plenària

EIX. Abigail Garrido i Blanca Albà, al Sessió Plenària

El pressupost municipal de Sant Pere de Ribes i el projecte de l'Economat de Vilanova centren el programa d'aquesta setmana, on entrevistem a Abigail Garrido (PSC) i Blanca Albà (CiU).

Comencem parlant de Sant Pere de Ribes, on el govern local va aprovar fa uns dies el pressupost municipal amb l’únic vot contrari del PSC. El grup municipal és molt crític amb la proposta econòmica del govern per considerar que arriba tard i malament. No accepten que s’aprovin a dos mesos de les eleccions municipals, que no se’ls hagi facilitat la negociació i que no separi el pressupost per nuclis.

Després parlem d’una actuació que ha impulsat el govern de Vilanova i la Geltrú amb el suport de diverses entitats i voluntaris del municipi.
Amb la regidora de Serveis Socials, Blanca Albà, analitzem el que representa per al municipi la posada en marxa del nou economat, un espai des d’on ja s’ha començat a repartir els aliments a les famílies amb més necessitats. 

 


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament