ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Pol Pagès es presenta com a alcadable d'ERC davant més de 200 persones a Sant Quintí

ERC presenta un equip format per 21 persones 'amb l'objectiu de governar sota el lema Junts FEM Sant Quintí'

Redacció Sant Quintí de Mediona 21-04-2015 19:57 Lectures 1278
ERC. Pol Pagès es presenta com a alcadable d'ERC davant més de 200 persones a Sant Quintí

ERC. Pol Pagès es presenta com a alcadable d'ERC davant més de 200 persones a Sant Quintí

Més de 200 persones han assistit aquest dissabte a l'acte de presentació de Pol Pagès com alcaldable d'Esquerra Republicana a Sant Quintí de Mediona. Sota el lema Junts FEM Sant Quintí, Pagès ha presentat una llista que barreja experiència i renovació de gent compromesa amb un projecte per millorar la vila i per governar per tothom. Una llista de 21 persones amb gent de totes les edats, preparada, vinculada a les entitats i que s'estima Sant Quinti.

Pol Pagès ha estat acompanyat pel alcaldables d'Equerra Republicana a Sant Sadurní i Vilafranca, Josep Maria Ribas i Mònica Hill. Els dos han desitjat els millors resultats per la candidatura republicana. Ribas ha fet especial èmfasi en la necessitat de col·laborar entre els diferents ajuntaments del Penedès. Per la seva banda, Mònica Hill ha explicat la importància de les institucions supramuncipals i de treballar per una major coordinació entre les entitats.

L'alcaldable quintinenc per la seva banda ha fet un repàs de la importància dels ajuntaments en democràcia i la necessitat de tenir un major finançament muncipal i uns ajuntaments des d'on es pugui fer política, no només gestió limitada pel govern espanyol. Pagès ha destacat la tasca feta al Govern i ha reclamat poder seguir demostrant que Esquerra té un equip i té un projecte pel muncipi, ara des de l'alcaldia.

L'acte l'ha presentat Oriol Duran, número 11 de la llista, que ha defensat l'orgull d'Esquerra i la importància del projecte per davant dels interessos personals.

Pol Pagès es presenta com a alcadable d'ERC davant més de 200 persones a Sant Quintí

Política

Peix al cove

Francesc Murgades

Rajoy i el Partit Popular ja tenen aprovats els pressupostos que els han de garantir fins a dos anys de coll per poder intentar remuntar l'aparentment imparable escalada de Ciutadans de les darreres setmanes, i la patacada que li donarà la primera sentència del cas Gurtel

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No