68 masies catalogades

Olèrdola promou la creació d’un Consell de Participació Ciutadana per les masies

Ja s’han començat a fer les primeres visites per exposar la iniciativa i la resposta està sent molt positiva

Redacció Olèrdola 28-09-2015 18:08 Lectures 1073
Can Castellví ha estat una de les masies ja visitades. Ajuntament d'Olèrdola

Can Castellví ha estat una de les masies ja visitades. Ajuntament d'Olèrdola

L’Ajuntament d’Olèrdola està promovent la creació d’un Consell de Participació Ciutadana pels veïns empadronats en masies del municipi. Per tal d’exposar la iniciativa, l’Ajuntament ja ha començat a mantenir trobades personalitzades amb veïns d’aquests habitatges, comptant amb la implicació del mateix alcalde, Lucas Ramírez.La voluntat és la de millorar la relació amb l’administració municipal i oferir a tots els veïns canals de participació, independentment del seu lloc de residència, segons assenyala Ramírez.

A Olèrdola són 68 les masies catalogades pel seu valor històric o arquitectònic. La resposta obtinguda en la desena de masies ja visitades està sent molt positiva i els veïns agraeixen que l’Ajuntament s’interessi tan activament per com millorar les seves condicions.

Entre les demandes comunes que han aparegut s’hi troba la necessitat de millorar la senyalització per indicar la ubicació de les masies, garantir l’arranjament de camins i aplicar mesures de seguretat viària.

Lucas Ramírez té intenció de visitar totes i cadascuna de les masies per establir aquest contacte directe i presentar la proposta del Consell de Participació. Un cop completada la roda de trobades a les masies, es procediria a fer una convocatòria oberta a tots els residents d’aquests habitatges per continuar, en cas de creure-ho oportú els interessats, amb la constitució d'aquest nou Consell de Participació.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No