Ple municipal

El ple de Banyeres del Penedès aprova l'amortització total del deute del camp de futbol

Es va aprovar per unanimitat el passat dijous dia 19 de juliol en sessió ordinària.

Redacció Banyeres del Penedès 03-09-2018 10:29 Lectures 2409
Imatge del ple municipal de Banyeres del Penedès. Eix

Imatge del ple municipal de Banyeres del Penedès. Eix

El passat dijous dia 19 de juliol es va fer a Banyeres del Penedès, el ple ordinari corresponent al mes de juliol. En aquest ple es va aprovar per unanimitat l'amortització total del deute per la instal·lació de la gespa artificial del camp de futbol per un import de 218.120,47 euros. 

Aquest préstec es va demanar l'any 2014 per un import total de 456.084,09 euros, tenia venciment l'any 2021 i un tipus d’interès nominal anual del 5,2100 %. Així mateix el ple de Banyeres també va aprovar l'amortització parcial de 8.742,33 euros corresponent a un préstec vigent per finançar l’obra de subministrament d'aigua al Baix Penedès. Aquest préstec es va demanar l'any 2009 per un import de 338.718 euros, amb un tipus d’interès vigent del 1,276%, i després d'aquesta amortització parcial quedaran 50.607,92 euros de deute pendent.

Aquesta amortització ha estat gràcies a la distribució del superàvit de l'any 2016 i de la bona gestió municipal de l'actual equip de govern, estalviant a l'ajuntament poc més de 16.000 euros amb aquestes dues operacions.

Recordem que l'any passat, ja es varen realitzar diverses amortitzacions anticipades d’operacions de crèdit per un valor de 71.430,72 euros, cancel·lant així varis crèdits que l'Ajuntament tenia amb entitats bancàries.

L'equip de govern format pels grups municipals BNY-ICV, continuarà treballant per poder seguir reduint el deute de l'Ajuntament.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No