Ple municipal

L'Ajuntament de Banyeres del Penedès aconsegueix amortitzar la totalitat del deute

A data del 15 de juny de 2015 el deute de l'ajuntament ascendia a 1.160.169,35 euros

Redacció Banyeres del Penedès 23-01-2019 12:49 Lectures 364
L'Ajuntament de Banyeres del Penedès aconsegueix amortitzar la totalitat del deute. Ajuntament de Banyeres

L'Ajuntament de Banyeres del Penedès aconsegueix amortitzar la totalitat del deute. Ajuntament de Banyeres

L'Ajuntament de Banyeres del Penedès ha aconseguit amortitzar la totalitat del deute que hi havia amb data de 15 de juny de 2015 per import total d'1.160.169,35 €. Aquest deute corresponia a la suma de vuit operacions financeres constituïdes entre els anys 2002 i 2014 amb diferents entitats bancàries. La bona gestió econòmica de l'actual equip de govern ha permès la cancel·lació d'aquests préstecs.

L'última contractació de deute es va produir el 10 de juliol de 2014 amb la concertació d'una operació d'arrendament financer per import de 376.929,00 € + IVA (456.084,09 €), a 84 mesos, per finançar el subministrament i instal·lació de gespa artificial al camp de futbol municipal.

L'equip de govern de l'Ajuntament de Banyeres del Penedès es mostra molt satisfet per poder tancar l'any 2018 sense cap deute, quedant així les arques municipals totalment sanejades. Remarcar també que amb aquestes cancel·lacions s'aconsegueix reduir la despesa financera dels propers exercicis, ja que alguna d'aquestes operacions no tenien venciment fins al 2029.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament