Eleccions generals

Susanna Mèrida, candidata de l'Alt Penedès a les llistes del PSC a les generals

Susanna Mérida és actualment Consellera Comarcal de Promoció Econòmica, Ocupació i Productes de la Terra de l’Alt Penedès

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 12-03-2019 14:32 Lectures 1500
Susanna Mèrida, candidata de l'Alt Penedès a les llistes del PSC a les generals. PSC

Susanna Mèrida, candidata de l'Alt Penedès a les llistes del PSC a les generals. PSC

El dilluns 11 de març, el Consell Nacional del Partit dels Socialistes de Catalunya va aprovar per unanimitat les candidatures dels socialistes per a les eleccions generals del 28 d’abril i per a les eleccions al Parlament Europeu del 26 de maig.

La candidatura de la província de Barcelona per a les eleccions generals del 28 d’abril està encapçalada per la Meritxell Batet, actual Ministra de Política Territorial i Funció Pública, seguida pel Francisco Polo, actual Secretari d’Estat per a la Societat de la Informació i l’Agenda Digital, i un reconegut emprenedor i activista social.

La candidatura del PSC a les eleccions europees estarà encapçalada per l’actual eurodiputat Javi López, que ha realitzat una extraordinària tasca en aquesta darrera legislatura en favor d’una Europa més lliure, més justa i més sostenible.

L’única representant de l’Alt Penedès en les llistes aprovades en el Consell Nacional del PSC és la Susanna Mérida, que ocupa el número 17 per la província de Barcelona.

Susanna Mérida és actualment Consellera Comarcal de Promoció Econòmica, Ocupació i Productes de la Terra de l’Alt Penedès, va ser alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia i actualment és la portaveu del Grup Municipal Socialista en el consistori. És la candidata del PSC de Sant Sadurní d’Anoia per optar de nou a l’alcaldia en els comicis del 26 de maig. També forma part de la Comissió Executiva Nacional del PSC, on és la secretària de transparència i innovació.

Susanna Mérida: “Estic molt contenta i agraïda a tots els companys que han confiat en mi per representar l’Alt Penedès en aquesta candidatura per a les eleccions del 28 d’abril. En aquests darrers vuit mesos, els socialistes hem demostrat que es pot governar d’una altra forma, amb respecte a la pluralitat, amb diàleg, recuperant drets socials que ens havien estat arrabassats. Lamentablement, la manca de suport a uns pressupostos que eren molt bons per a tothom, especialment per a Catalunya, ha escapçat un projecte de recuperació de drets socials, feminista, de renovació i de modernització de l’Estat. El 28 d’abril és cabdal recuperar un govern progressista per continuar treballant, mirant el futur i no el passat, com alguns pretenen. No podem fer ni un pas enrere! És bo per a Espanya, és molt bo per a Catalunya”.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans