Ple municipal

Santa Margarida i els Monjos aprova l’ordenança de preus públics pels serveis de lleure d’aquest estiu 2019

Durant el plenari també es va fer la donació de compte del període mig de pagament corresponent al quart trimestre del 2018

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 16-03-2019 9:43 Lectures 698

L’Ajuntament ha aprovat la proposta d’acord de l’ordenança de preus públics dels serveis de lleure d’estiu de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. L’acord es va aprovar al segon ple municipal ordinari d’aquest 2019, celebrat el dilluns dia 25 de febrer, amb els vots a favor de tots els grups municipals. D'aquesta manera, des de l’Ajuntament s’aposta pel lleure de qualitat i a l’abast de tothom.

En el mateix plenari, es va aprovar la millora d’oferta qualitat preu en la contractació del servei de neteja viària al municipi. Amb els vots a favor del PSC, CiU i PA-CUP i l’abstenció d’ERC.

En matèria de medi ambient, es va aprovar per unanimitat, el manifest de compromís dels municipis amb la Carta Europea de Turisme Sostenible al Garraf, Olèrdola i el Foix. La Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) és un reconeixement d'abast europeu, gestionat per la Federació Europarc, que garanteix un ús turístic del parc compatible amb la conservació del territori, minimitzant els impactes negatius i contribuint al desenvolupament econòmic local.

Durant el plenari també es va fer la donació de compte del període mig de pagament corresponent al quart trimestre del 2018. Així com la donació de compte de l’informe trimestral de morositat, segons la llei 15/2010, de 5 de juliol, corresponent al quart trimestre del 2018. També es donà compte de l’estat d’execució del pressupost del 4rt trimestre de 2018 i la donació de compte de decrets d’alcaldia.

En l’apartat de mocions es va debatre una proposta del grup del PSC per garantir el servei de pediatria als centres d'atenció primària. La moció es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups del plenari.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No