Eleccions municipals

ERC de Sitges proposa naturalitzar l’espai entre la Riera de Ribes i Colls Miralpeix

Esquerra Republicana ha presentat avui les seves mesures concretes en matèria de sostenibilitat per al mandat 2019-23

Redacció Sitges 13-05-2019 19:32 Lectures 1021
ERC de Sitges proposa naturalitzar l’espai entre la Riera de Ribes i Colls Miralpeix. ERC

ERC de Sitges proposa naturalitzar l’espai entre la Riera de Ribes i Colls Miralpeix. ERC

Esquerra Republicana ha presentat avui les seves mesures concretes en matèria de sostenibilitat per al mandat 2019-23. Els republicans han fet avui una roda de premsa davant la Riera de Ribes per presentar les mesures que proposen entorn la sostenibilitat, un dels eixos bàsics del seu programa.

Aurora Carbonell ha anunciat dues mesures estrella. Naturalitzar la zona entre la Riera de Ribes i els Colls Miralpeix per preservar la fauna i flora autòctona de l’espai i posar en marxa un pla de xoc en matèria de reciclatge. “Cal augmentar el percentatge de reciclatge del 27,6% actual fins al 50% abans del 2021; és molt necessari per al futur de Sitges” ha assegurat la candidata republicana. Aquestes dues propostes els republicans volen integrar-les en una nova regidoria de medi ambient, que “vetlli pel nostre entorn natural, parcs i platges, el control dels sorolls i les olors i pel benestar del nostres animals, una regidoria que vetlli, en definitiva, per la millora de la qualitat de vida de tots els sitgetans”. A més, volen “estudiar que tots els equipaments de Sitges cada vegada utilitzin més energies renovables, perquè Sitges ha d’aconseguir ser autosuficient en un període de 15 anys”.

Per acabar, Aurora Carbonell ha assegurat que amb l’entrada d’ERC al govern municipal s’han creat per primer cop espais d’esbarjo per animals de companyia i així ho volem seguir fent “creant 2 espais nous als barris de Quint Mar i a les Botigues de Sitges i ampliant el de Can Robert i Can Rocar”.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament