Pactes de govern

El PSC de Calafell arriba a un acord de govern amb En Comú-Podem

L'acord garanteix la investidura aquest dissabte de Ramon Ferré com a alcalde un nou mandat

Redacció Calafell 12-06-2019 9:11 Lectures 1602
Isabel Bou i Ramon Ferré. PSC

Isabel Bou i Ramon Ferré. PSC

El PSC i En Comú-Podem han arribat a un acord de governabilitat a l’Ajuntament de Calafell. Les dues formacions han assolit un pacte per garantir la governabilitat a l’Ajuntament de Calafell en els propers quatre anys i que investirà Ramon Ferré com a alcalde aquest dissabte.

Les bases de l'acord, que han estat aprovats per les respectives assemblees de les dues forces, passen per garantir "la governabilitat durant els quatre anys del mandat" i en casos de discrepància en alguns dels punts que es presentin al ple, "s’establiran negociacions per a consensuar la proposta definitiva".

La regidora d’EnComú-Podem Isabel Bou Bayona presidirà la Comissió d’Igualtat. I a més, coordinarà les polítiques d’igualtat, atenció a la dona i als col·lectius LGTBI, treballant amb la persona titular de la regidoria de Qualitat de Vida, que serà del PSC. En aquest sentit, Bou assistirà a les juntes de govern local.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No