Crisi del coronavirus

L'Ajuntament de l’Arboç mobilitzarà 250.000€ per ajudar a famílies i empreses locals

Es destinaran a lluitar en diferents àmbits contra la crisi provocada pel covid19 a la vila

Redacció L'Arboç 05-05-2020 9:57 Lectures 1504
L'Ajuntament de l’Arboç mobilitzarà 250.000€ per ajudar a famílies i empreses locals. Ajuntament de l'Arboç

L'Ajuntament de l’Arboç mobilitzarà 250.000€ per ajudar a famílies i empreses locals. Ajuntament de l'Arboç

L’Ajuntament de l’Arboç mobilitzarà 250.000€ del pressupost municipal 2020 per ajudar a famílies i empreses del municipi que ho necessitin per lluitar contra la crisi provocada pel covid19. Així ho van aprovar per unanimitat tots els grups municipals i anunciar l'alcalde de l’Arboç Joan Sans en el darrer Ple Ordinari que es va celebrar el passat dijous 30 d’abril telemàticament.

Des de l’Ajuntament, amb la unitat de tots els grups municipals del consistori, i davant de la crisi existent pel coronavirus, causant de molts ertos, tancaments obligats i pèrdues de treball per part de moltes empreses, comerços i persones, s’ha constatat que cal posar el màxim de recursos per tal d’ajudar a famílies i empreses a superar aquest cop. Per això, es va aprovar amb el suport unànime de tots els grups la mobilització de 250.000€ disponibles a través de crèdits d'altres aplicacions de despeses del Pressupost vigent no compromeses.

Aquesta partida es destinarà a ajudar empreses, comerços i famílies del municipi que s’hagin vist afectades, reforç dels Serveis Socials i a la compra de material sanitari. L’objectiu del consistori és complementar les ajudes d’altres administracions. En els propers dies l’Ajuntament donarà més detalls sobre el procediment per optar-hi, dates de presentació de les sol.licituds, i documentació necessària.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No