Crisi del coronavirus

L'Ajuntament de l’Arboç mobilitzarà 250.000€ per ajudar a famílies i empreses locals

Es destinaran a lluitar en diferents àmbits contra la crisi provocada pel covid19 a la vila

L'Ajuntament de l’Arboç mobilitzarà 250.000€ per ajudar a famílies i empreses locals. Ajuntament de l'Arboç

L'Ajuntament de l’Arboç mobilitzarà 250.000€ per ajudar a famílies i empreses locals. Ajuntament de l'Arboç

L’Ajuntament de l’Arboç mobilitzarà 250.000€ del pressupost municipal 2020 per ajudar a famílies i empreses del municipi que ho necessitin per lluitar contra la crisi provocada pel covid19. Així ho van aprovar per unanimitat tots els grups municipals i anunciar l'alcalde de l’Arboç Joan Sans en el darrer Ple Ordinari que es va celebrar el passat dijous 30 d’abril telemàticament.

Des de l’Ajuntament, amb la unitat de tots els grups municipals del consistori, i davant de la crisi existent pel coronavirus, causant de molts ertos, tancaments obligats i pèrdues de treball per part de moltes empreses, comerços i persones, s’ha constatat que cal posar el màxim de recursos per tal d’ajudar a famílies i empreses a superar aquest cop. Per això, es va aprovar amb el suport unànime de tots els grups la mobilització de 250.000€ disponibles a través de crèdits d'altres aplicacions de despeses del Pressupost vigent no compromeses.

Aquesta partida es destinarà a ajudar empreses, comerços i famílies del municipi que s’hagin vist afectades, reforç dels Serveis Socials i a la compra de material sanitari. L’objectiu del consistori és complementar les ajudes d’altres administracions. En els propers dies l’Ajuntament donarà més detalls sobre el procediment per optar-hi, dates de presentació de les sol.licituds, i documentació necessària.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!