Casa consistorial

Comencen les obres del nou Ajuntament de Castellví de la Marca

L'equipament està dissenyat per ser energèticament eficient i les obres començaran a la primavera

Redacció Castellví de la Marca 11-03-2021 18:51 Lectures 718
Comencen les obres del nou Ajuntament de Castellví de la Marca. Ajt Castellví de la Marca

Comencen les obres del nou Ajuntament de Castellví de la Marca. Ajt Castellví de la Marca

La Junta de Govern del passat 4 de març va enllestir els darrers tràmits per iniciar la construcció del nou Ajuntament de Castellví de la Marcaamb l’aprovació dels serveis d'un enginyer i d'un arquitecte tècnic per dirigir les obres de la Casa Consistorial.

L'equipament està dissenyat per ser energèticament eficient i s’ha volgut que "l’edifici vagi en consonància amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, de manera que s’assegura la creació de llocs més saludables i, per tant, persones, comunitats i societats més sanes". Entre altres, garanteix l’accés a una energia assequible, segura, sostenible i moderna per a tothom; adopta mesures per combatre el canvi climàtic i els seus efectes, promou l’ús sostenible dels ecosistemes terrestres i frena la pèrdua de la diversitat biològica.

El ple del 18 de febrer va adjudicar les obres a l’empresa Catalana d’Obres del Penedès S.A. per import de 393.582,24€. En aquesta 1a fase de les obres es construirà l’estructura de l’edifici i l’arxiu. La direcció d’obres d’arquitecte està adjudicada a Santamaria Arquitectes.

L’Ajuntament compta amb un ajut de la Diputació de Barcelona per import de 428.505,43€ per tal de subvencionar l’import de l’adjudicació de les obres (393.582,24€). La diferència, 34.923,19€, s’utilitzarà per assumir els costos de direccions d’obres i treballs tècnics. Es preveu que les obres s’iniciïn aquesta primavera. 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No