Pressupost 2021

L’Ajuntament de Torrelavit presenta públicament la primera edició dels pressupostos participatius

L’acte serà dissabte 24 d’abril a les 12 h al carrer Major

Redacció Torrelavit 20-04-2021 9:01 Lectures 534

L’Ajuntament de Torrelavit presentarà públicament la primera edició dels Pressupostos Participatius del municipi dissabte 24 d’abril en el marc de la Fira de Sant Jordi. L’acte començarà a les 12 del migdia al carrer Major. Durant tot el matí, es donarà informació sobre el procés i els passos a seguir per a la presentació de propostes i la participació en el procés de votació.

Des de l’Ajuntament de Torrelavit es vol promoure la participació ciutadana amb aquest projecte que permetrà invertir uns 38.000 euros de l’Ajuntament en inversions proposades des de la població durant l’any 2022. El regidor d’Hisenda, Sergi Urbano, recorda que aquesta iniciativa era un compromís dels dos partits que conformen el govern, (ERC i VIT), i destaca la voluntat d’incentivar la participació dels ciutadans en la gestió municipal. Precisament, l’alcalde, Manuel Raventós, convida totes les veïnes i veïns a “aprofitar aquesta eina de democràcia directa que l’Ajuntament posa al seu abast per fer sentir la seva veu.”

Per donar a conèixer el projecte, l’Ajuntament de Torrelavit ha iniciat una campanya de promoció als mitjans propis (perfils de les xarxes socials i el butlletí municipal El Cep), amb l’eslògan “Tu tens la paraula!”, en la qual veïns i veïnes del municipi expliquen la importància d’aprofitar aquesta oportunitat per fer-se sentir.

El pressupost municipal de 2021 preveu una partida de 19.730 euros per a aquest projecte que se sumaran a una partida d’uns 19.000 euros més que hi haurà en el pressupost de l’any vinent.

Eleccions

Apostar pel vot electrònic

Miquel Casellas

El problema d'aquesta farsa de democràcia que tenim és que encara que votin quatre gats al final seran vàlides les eleccions

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No