Salut mental

Sitges inicia una campanya ciutadana per oferir eines sobre la gestió emocional

Diferents especialistes difonen consells a través d’uns vídeos que abracen àmbits que van des de classes de ioga i pilates fins a musicoteràpia, passant per xerrades de psicologia en infants, adolescents i adults

Sitges inicia una campanya ciutadana per oferir eines sobre la gestió emocional . EIX

Sitges inicia una campanya ciutadana per oferir eines sobre la gestió emocional . EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Sitges inicia aquest dimarts un programa online per oferir eines a la ciutadania sobre la gestió emocional. En total s’han programat 10 vídeos de la mà diversos especialistes que expliquen com afrontar situacions diverses generades arran la COVID-19.

A partir d’aquest dimarts a les 10 h, el canal de Salut de la plataforma YouTube de l’Ajuntament de Sitges publicarà un vídeo setmanal. Aquests vídeos tractaran la gestió emocional des de diversos punts de vista, des de classes de ioga i pilates fins a la música com a eina per conduir les emocions, passant per la psicologia dels infants, adolescents i adults.

La regidora de Salut Pública, Elisabeth Pérez, assegura que “aquesta sèrie de vídeos que ara iniciem són una mostra d'algunes d'eines que poden ser molt útils en moments complexes que tots podem viure”. Al seu torn, la regidora de Drets socials, Júlia Vigó, indica que “hem volgut posar a l’abast de tothom algunes tècniques de gestió emocional que ens poden ajudar en moments d’angoixa com el què vivim per la pandèmia”. 

El primer vídeo que es publicarà, aquest dimarts a les 10h al canal Salut del Youtube de l’Ajuntament de Sitges, és una sessió de ioga, a càrrec de Ximena Ruzich, instructora de ioga i pilates.

Les següents sessions seran: Pilates, amb Ximena Ruzich; Exercici de musicoteràpia, amb Oriol Vallès; Música clàssica contra la hiperactivitat, amb Oriol Vallès; Neuroplasticitat, amb Juan Rivas; Eines per a la salut social, amb Javier Wilhelm; Viure la incertesa, amb Isabel Blanco; Adolescents en temps de COVID, amb Mayca Carrasco; Nens amb ansietat, què hi podem fer?, amb Carme Crespo i Autocura, també amb Carme Crespo.

Aquestes sessions telemàtiques donen continuïtat a les xerrades on-line que ja es van fer l’any passat.
 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local