Teatre, dansa i arts escèniques

III Poesíada a Vilafranca

Davant el monument a Milà i Fontanals 01-06-2013 | 19h
iii_poesiada

La cercavila poètica comptarà amb els poetes Josep-Ramon Bach, Ricard Mirabete, Joan Porcà, Juan Porteros, Josepa Ribera Vallès, Mercè Solé, Santi Borrell i Violant de Bru amb la participació especial d'alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'escola Sant Ramon de Penyafort i dos alumnes de 5è de primària de l'Escola Montagut, Bet Igual i Chadi Saheli.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

Durant el recorregutla Banda de l'Escola de Música Municipal Dolors Calvet amenitzarà la vetllada entre els diferents punts que seran el monument a Milà i Fontanals, carrer Consellers, plaça Sant Joan, plaça Santa Maria, plaça Campanar, plaça Constitució, passatge d'Enric Regull, plaça LLuís Via, carrer Graupera, carrer Escudellers i Palau Baltà. Allà mateix es farà una poesia conjunta i improvisada amb la participació de tothom qui ho desitgi.

L'objectiu d'aquest espectacle poètic és portar la poesia al carrer, a la gent, a les famílies i sobretot als infants aportant una nova mirada poètica i defugint l'elitisme a través de la poesia entesa com una eina de comunicació, de reivindicació i de socialització on hi té cabuda tothom. L'acte compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i està organitzat pel Santi Borrell ila Violantde Bru.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Dret a vot

Als demòcrates que votareu NO

Dani Gàmez

Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert