Teatre, dansa i arts escèniques

III Poesíada a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | Davant el monument a Milà i Fontanals | 01-06-2013

iii_poesiada

Durant el recorregutla Banda de l'Escola de Música Municipal Dolors Calvet amenitzarà la vetllada entre els diferents punts que seran el monument a Milà i Fontanals, carrer Consellers, plaça Sant Joan, plaça Santa Maria, plaça Campanar, plaça Constitució, passatge d'Enric Regull, plaça LLuís Via, carrer Graupera, carrer Escudellers i Palau Baltà. Allà mateix es farà una poesia conjunta i improvisada amb la participació de tothom qui ho desitgi.

L'objectiu d'aquest espectacle poètic és portar la poesia al carrer, a la gent, a les famílies i sobretot als infants aportant una nova mirada poètica i defugint l'elitisme a través de la poesia entesa com una eina de comunicació, de reivindicació i de socialització on hi té cabuda tothom. L'acte compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i està organitzat pel Santi Borrell ila Violantde Bru.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!