Fires i festes
Tres maridatges amb formatgers catalans
Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 17-01-2015 fins 28-01-2015
Tres maridatges amb formatgers catalans, la proposta de Xerigots per les Festes de Sant Raimon
Xerigots, la botiga de formatges i vins de Vilafranca del Penedès (Avinguda Tarragona,3), amb la voluntat de difondre la cultura del formatge, així com les virtuts dels vins elaborats a Catalunya, ha organitzat tres nous maridatges en el marc de les Festes de Sant Raimon.
La peculiaritat d’aquests tastos serà que els tres formatgers (Andreu Rovira de Formatgeria Mas Rovira; Jordi Conejero de Formatges del Montsec i Antoni Chueca de Formatges Bauma) seran els encarregats de dirigit el tast i explicaran com els elaboren, tot maridat amb vins catalans
- Dissabte 17 de gener a les 18:30 – Andreu Rovira de Formatgeria Mas Rovira, una jove empresa situada entre el Ripollès i Osona. Aquest maridatge està dirigit especialment a persones que s’anomenin Raimons o Raimundes (si no s’omple, s’obrirà a altres persones).
- Dimecres 21 de gener a les 19:30 – Jordi Conejero, de Formatges del Montsec, que elabora un dels formatges de cabra més preuat de la Península Ibèrica, el Centrat.
- Dimecres 28 de gener a les 19:30 – Antoni Chueca de Formatges Bauma a Borredà (Berguedà), pioner en la recuperació de formatges de Catalunya.
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.