Agenda del Penedès

Fires i festes

24a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca

Vilafranca del Penedès | Pavelló Firal de Vilafranca del Penedès | 12-03-2016 fins 13-03-2016

24a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca

L’Associació de Concessionaris de l’Automoció i Maquinària Agrícola de Vilafranca, organitzadors de l’esdeveniment, preveuen superar les 6.800 visites que es van registrar en l’edició del 2015, i ampliar el percentatge del 40% de visitants de fóra de Vilafranca i de l’Alt Penedès.

Enguany les novetats se centren en un espai ubicat fora del pavelló firal, on els visitants podran provar les novetats d’algunes marques. A més, per a facilitar tota la informació de l’esdeveniment, s’ha creat una pàgina web www.firaVOvilafranca.cat on s’hi podran consultar horaris, accessos i tota la informació dels expositors.

L’edició del 2016 arrenca amb una gran campanya publicitària a mitjans online de referència del sector d’ocasió com Coches.net, Autoscout, Autocasion i Agronet. Aquesta campanya complementarà la gran difusió que en les últimes edicions s’ha fet i que donen a conèixer la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca del Penedès amb spots de televisió a TV3, 324, Esport3 i Penedès TV, falques de ràdio a 11 emissores d’abast català i insercions en els diferents mitjans locals i especialitzats.

Pel que fa al nombre de vendes, en l’edició del 2015 el 50% van ser de visitants de fora de la comarca de l’Alt Penedès. El 13,7% van ser provinents del Baix Llobregat, el 18% del Garraf i el 10,5% de la província de Tarragona. Des de l’organització, Josep Antón Sánchez del concessionari Jounou, ha afirmat que un dels objectius és consolidar el 45% de vendes dels vehicles exposats que es va registrar durant l’edició anterior i seguir buscant aquest comprador de fóra de la comarca.

A més, aquest any el nombre d’expositors de maquinària agrícola ha augmentat fins a set, dos més que l’any anterior. Segons el gerent d’EMMS Vilafranca, Max Margalef, aquest fet demostra que aquesta branca de la fira està consolidada després de iniciar-se fa tot just tres anys. També ha volgut posar en valor que aquesta sigui la única fira d’ocasió de maquinària agrícola de la província de Barcelona.

Enguany la fira comptarà amb 7.500 metres quadrats d’exposició amb més de 300 vehicles (turismes, furgonetes, tractors i maquinària agrícola), revistats, garantits i amb uns preus i finançament excepcionals. Hi participaran 16 concessionaris oficials; 9 de turismes i furgonetes: Auto Atzerà, Autocam, Autolica, AutoPreu, Grup Garcia, Grup Jounou, Grup Nicolàs, Remm Guitart i Vilamòbil; i 7 de tractors i maquinària agrícola: Agrícola Mayo, Agrícola Vives, Balven, Comercial Atzerà Bosch, Emms, Joan Cortiada i Vicens Maquinària.

La fira, que és d’entrada gratuïta, compta amb un gran pàrquing, un espai infantil amb inflables, servei de bar, i el sorteig d’un Ipad entre tots els visitants.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Organitza: Associació de Concessionaris de l’Automoció i Maquinària Agrícola de Vilafranca

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!