Cinema i vídeo

El Rotllo d'en Roig 2016

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 10-06-2016 fins 18-06-2016

El Rotllo d'en Roig 2016

El Rotllo d'en Roig forma part de les activitats dins del Premi Roig Toqués, qui a part de donar el porró a la Carpa Juanita, col·leccionar milers d'andròmines i objectes marins, era un prolífic "cineísta" que va fer curtmetratges de temàtiques variopintes i enregistraments de la Vilanova de l'època.

El concurs començarà el divendres 10 de juny a les 12h, on anunciarem els paràmetres a les xarxes socials i a través del correu electrònic a tots els participants que s'hi hagin inscrit prèviament. A partir de llavors, tindran 72h per crear el seu curtmetratge, fins dilluns 13 de juny a les 12h.

L'entrega de premis serà el dissabte 18 de juny, durant La Festa d'en Roig, que tindrà lloc al Parc de Baix a Mar (antiga Pirelli), on es projectaran tots els curtmetratges i es revelaran els noms dels premiats. A la festa comptarem amb actuacions musicals de la mà de La Medusa, tallers, sopar dels Gambots i moltes coses més que ja us anirem concretant.

El concurs comptarà amb un premi de 300€, i un segon premi dels cineclubs catalans Miquel Porter, de 150€, així com entrades gratuïtes al Cineclub Sala1. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!