Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

'Tres ases molt rucs' un conte de Montserrat Balada

Vilanova i la Geltrú | Circol Catòlic | 12-06-2016

'Tres ases molt rucs' un conte de Montserrat Balada

A càrrec del grup de teatre Esbarjo aquest diumenge 12 de juny a les sis de la tarda al Circol Catòlic. Es tracta de l'embolic en què es posen tres ases que es volen convertir en cavalls perquè els seus amos els portin a la festa dels Tres Tombs. Un conte molt divertit per a petits i grans amb vocació de petits.

L'obra està interpretada per Rosabel López, Joan García, Joan Giménez, Fina Redondo, que també dirigeix, Marina Rodríguez, Joan Maria Gibert, Anna Maria Codina, Mercè Marmol, Teresa Benaiges i Rosa Maria Juncosa.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Circol Catòlic dissabte que de sis a vuit de la tarda i diumenge una hora abans de la representació al preu de 5 euros.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!